vargrevlogonew73
line773

 • Vargangrepp på tysk jägare
     2015-04-09
  En tysk jägare påstår sig ha blivit angripen av en varg och endast det faktum att han hade med sig en pistol, räddade honom från att bli dödad av vargen. De tyska myndigheter tycks ha ett mer avslappat förhållande till mannens berättelse.
   
 • Alarmismens entreprenör, dyngspridaren från Vargfakta igång igen.
     2015-04-02
  Ett helt oskyldigt möte mellan en vargflock och en tysk kvinna används av en tysk jakttidning för att sprida skräck. Och Vargfakta hakar på berättelsen. Kvinnan själv kallar påståenden för sagor.
   
 • Igen en egensnickrad och korkad teori från Vargfakta.
     2015-03-30
  Igen kommer Vargfakta med en egensnickrade teori som är totalt galen och endast ämnad för att skrämma folk helt i onödan.
  Vargfakta påstår att ”Varg ser direkt om en person har nersatt hörsel”, därför ”spring inte med hörlurar.”
  SUCK!
   
 • Påstådda vargexperten Valerius Geist teori sågas av två mycket välrenommerade vargforskare.
     2015-03-29
  Två mycket välrenommerade europeiska vargforskare sågar den av vargmotståndare omhuldade kanadensiska professorn Valerius Geist's teori om vargens farlighet. Geist har inte publicerat en enda vetenskaplig skrift om varg under hela sin yrkeskarriär.
   
 • Vulgärargumentation från rovdjursmotståndarna.
     2015-03-25
  I en SIFO-undersökning från 2013, där man frågade personer boende på landsbygden vilka faktorer som påverkade dom mest negativt, hamnade rovdjuren med 6% på en absolut sista plats och med kollektivtrafiken med 39% som det viktigaste.
   
 • En häst dödad och en annan skadat i Frankrike
     2015-03-22
  Relativt ovanligt att hästar blir dödade av varg i Frankrike. Det samma är fallet här i Sverige där det sedan början på 90-talet endast har dödats 4-5 hästar varav de flesta var små ponnys, trots tusentalls hästar i vargbältet.
   
 • Travkuskens hästar blev inte angripen av varg, men sånt säljer lösnummer.
     2015-03-23
  Vare sig travkusken eller hans hästar blev angripna av varg. Vargarna följde inte ens efter den skrämda hästen enligt länsstyrelsen. Men den dramatiska historien säljer ju lösnummer och tyvärr skrämmer den folk helt i onödan.
   
 • Oansvariga djurägare ett problem
     2015-03-22
  Oansvariga djurägare som inte skyddar sina djur, antingen med rovdjursstängsel eller på annat sätt, är inte bara ett problem i Sverige.
   

(c) Vargreviret

Nyheter